Bakan Akar, Tek Vatan Harekatı gazileriyle bir araya geldi

Bakan Akar, Tek Vatan Harekatı gazileriyle bir araya geldi
Yayınlama: 10.01.2023
1
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk ve Azerbaycan Karabağ Gazileri heyetini Milli Savunma Bakanlığında kabul etti. Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını kurtardığı “Tek Vatan Harekatı” gazileriyle bir araya gelen Bakan Akar, “Sizleri kazanılan bu önemli başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Şehitlerimize rahmet, siz gazilerimize şifalar diliyorum. Büyük fedakarlıkla herkes üzerine düşen görevi yapmaya gayret gösterdi. Kazanılan zaferin gururu, övüncü sizlere ait.” ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği yönetimi ve Azerbaycan’ın işgal altındaki topraklarını kurtardığı “Tek Vatan Harekatı” gazileriyle bir araya geldi.

Akar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Beyazıt Yumuk ve Azerbaycan Karabağ Gazileri heyetini Milli Savunma Bakanlığında kabul etti.

Azerbaycan’ın “Tek Vatan Harekatı” ile işgal altındaki topraklarını kurtardığını hatırlatan Bakan Akar, “Azerbaycan ordusu büyük bir başarıyla harekatı gerçekleştirdi. Bundan dolayı mutluyuz.” diye konuştu.

Kaynak: AA

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.