Grand Of Model Turkey yarışmasında İlayda Emir rüzgarı esti

Çağdaş erkek modasının öncü markası, genç ve ünlü moda tasarımcı İlayda Emir, İstanbul Hilton Kozyatağı Hotel’de tasarımlarını sergiledi.

Grand Of Model Turkey yarışmasında İlayda Emir rüzgarı esti
Yayınlama: 13.11.2023
Düzenleme: 13.11.2023 18:35
36
A+
A-

Çağdaş erkek modasının öncü markası, genç ve ünlü moda tasarımcı İlayda Emir, İstanbul Hilton Kozyatağı Hotel’de tasarımlarını sergiledi.

Grand Of Model Turkey’in bu yılki yarışmanın erkek finalistlerini giydiren İlayda Emir, karaografide usta isim Asil Çağıl profesyonelliği ile gerçekleştirildi. Yarışmanın organizasyonu sahibi Duygu Yazıcı ise, herkesi büyüledi.

Türk erkek giyim tarzının baştan aşağı yenileyen İlayda Emir, “Uluslararası pazarlardaki varlığımızı genişletmeye fazlasıyla hazırız. Müşterilerden, Influencerlar’dan ve basından giderek daha da fazla ilgi görüyoruz. Bununla birlikte, amacımız markamı gerçek anlamda küresel bir marka haline getirmek. Moda bir zırhtır, bir güven aracıdır. Tasarımlarımın da erkek bu hissi vermesini istiyorum. Çalışmalarım bittiğinde Türk erkek profiline ait bir figür oluşturmuş olacağım.”

Basın mensuplarının yoğun ilgi ilgisi ve birbirinden değerli jüri üyelerinin katılımı ile gerçekleşene törende konuşan Emir Şenkül, “Böyle bir organizisayonla Efrouz arasında köprü olmaktan dolayı mutluyum. Markalaşan Efrouz bu kadar kapsamlı ve katılımın yoğun olduğu bir organizasyonda çok güzel yorumlar almakla birlikte, gelecekte de güzel projelerde olacağının sinyalini verdi. 2021 yılındaki açılışımızdan bu yana kısa sürede büyük işler başardık. Tabi ki, bu başarı bir tesadüf değil. Bunun arkasında çok büyük ve profesyonel bir ekip var. Karşılama, servis, menü kalitesi, usta şefler, sahne şovları ve mekanın görsel kalitesi hepsi bir bütün. PR ve marka danışmanı olarak benim de sosyal çevremin çok geniş olması haliyle büyük bir avantaj. Ayrıca, hitap ettiğimiz misafir sınıfının beklentilerini iyi analiz edip aynı doğrultuda bir hizmet sunuyoruz. Şunu da belirtmek isterim ki, Anadolu Yakası’nda olmayan bir konseptle başladık. Bu markalaşma yoluna giren bir işletme için avantaj olmakla birlikte büyükte bir risk aslında. Fakat biz, gerek PR ve marka çalışmalarımızla, gerek profesyonel ekip ve hizmet kalitemiz ile Efrouz’u İstanbul’un incisi kategorisine getirdik” dedi.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.