İYİ Parti milletvekili Akburak’tan, Kariyer Çamlıca Konakları’na ziyaret

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, Bakanlar Kurulu’nun Türkiye genelinde ilk onayladığı kentsel dönüşüm projesi olan Kariyer Yapı Çamlıca Konakları projesini ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Odabaş’tan proje ile ilgili bilgiler aldı.

İYİ Parti milletvekili Akburak’tan, Kariyer Çamlıca Konakları’na ziyaret
Yayınlama: 11.05.2024
Düzenleme: 11.05.2024 08:45
127
A+
A-

Üsküdar, Burhaniye Mahallesi’nde inşaatları devam eden Kariyer Çamlıca Konakları’nı ziyaret eden İYİ Parti İstanbul Milletvekili Burak Akburak, proje hakkında bilgiler aldı. Bakanlar Kurulu’nun Türkiye genelinde ilk onayladığı kentsel dönüşüm projesi olma özelliği ile dikkat çeken Kariyer Çamlıca Konakları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Adnan Odabaş, Akburak’ın ziyaretine ilişkin şunları söyledi:

“İYİ Parti İstanbul Milletvekili sayın Burak Akburak’ın babası ile Tansu Çiller döneminde birlikte siyaset yapmaktan onur duyduğum,  DYP Pendik İlçe Başkanı görevini yürütürken, ben de Üsküdar İlçe Başkanıydım. Akburak, Demokrat Parti kökenli bir aileden geliyor. Meral Akşener’in genel başkan yardımcısı olarak 4 yıl görev yapmış, milli irade üstünlüğüne, insan haklarına, kutsal emeğe ve inanç özgürlüğüne sahip çıkan; Atatürk, cumhuriyet ve demokrasi için cesur ve kararlı adımlar atan, kendisini çok iyi yetiştirmiş çizgisini hiç bozmayan bir milletvekili… Hem aile dostu, hem de Giresun’lu hemşerim olarak kendisiyle gurur duyuyor, bu nazik ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Kariyer Çamlıca Konakları’nın bölge için örnek bir proje olduğuna dikkat çeken İYİ Parti Milletvekili Burak Akburak da, yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin en önemli sorunları arasında deprem ve ekonomi var… Kkariyer Yapı Çamlıca Konakları’nın bölgeye ayrı bir değer katacağına inanıyorum. Bu ekonomik şartlarda böyle büyük projeyi yürütmek çok zor. Kısa zamanda bitirilip, hak sahiplerine teslim edileceğini umut ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.